nl
  1. direct uit vooraad
  2. transport en plaatsing mogelijk
  3. volledig ingericht

Uniek concept

Recreatieondernemers zijn voor aankoop van nieuwe stacaravans en chalets altijd afhankelijk geweest van dealers. De dealers kopen weer via importeurs, die dan weer vaste afspraken hebben met fabrieken. Er moet binnen vaste kaders worden onderhandeld en we zijn afhankelijk van de prijsafspraken. Wij vinden dat binnen de huidige transparante wereld niet meer van deze tijd! Door gesprekken met Delta caravans hebben wij een uniek concept ontwikkeld voor de recreatiebranche en recreatieondernemers.

Delta caravans (UK) en Recreahome geloven in dezelfde filosofie en zijn een unieke langdurige samenwerking aangegaan om de aankoop

van stacaravans en chalets voor recreatieondernemer transparanter en voordeliger te maken. Het is een business to business concept en als recreatieondernemer kan u profiteren van de vele inkoopvoordelen van stacaravans / chalets voor verhuur als voor uw eigen verkoop.

U kunt bij zowel stacaravans/ chalets voor uw verhuurvloot of voor uw eigen verkoop werken onder uw eigen private label. Wij bepalen geen verkoopprijs, u bent volledig flexibel om dat voor uzelf in te vullen. De omgeving, locatie is ook belangrijk voor de uiteindelijke verkoopprijs. U heeft volledige vrijheid van handelen en profiteert mee van het prijsvoordeel!